● 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
● 1-2 λίτρα σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη μαρινάδα:
● 250 ml νερό
● 1 κ.σ. αλάτι
● 1 κ.σ. ζάχαρη
● 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
● 1 κ.γ. κρεμμύδι σκόνη
● 1 κ.γ. five spices
● 2 φύλλα δάφνης
Για το αλεύρι:
● 250 γρ. αλεύρι για γ.ο.χ.
● 2 κ.σ. καλαμποκάλευρο
● 1 κ.σ. πάπρικα
● 1 κ.σ. five spices
● 1 κ.σ. κρεμμύδι σκόνη
● 1 κ.γ. αλάτι
● 1 κ.γ. πιπέρι
Για το πανάρισμα:
● 1 αβγό
● 120 ml νερό
● 40 γρ. αλεύρι
Για τη σως:
● 4 σκ. σκόρδο λιωμένες
● 100 γρ. βούτυρο
● 40 ml μέλι
● 1 κ.γ. μπούκοβο
● 1 κ.γ. πάπρικα
● 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας